Planerade event och mässor under hösten 2023

Det finns några intressanta mässor och event som ACS planerar för att medverka på under hösten 2023. Om du och ditt företag är intresserade, kontakta oss gärna så kan vi tillsammans förstärka effekten av att vara där.

Denna sida uppdateras kontinuerligt med nya event och mässor

 

24-27 oktober // Studiebesök av tyska företag

Den 27e oktober får Västra Götalands Regionen besök av en tysk delegation inom flyg och rymd. Det rör sig om elva tyska företag med fokus på AI, Space data och alternativa bränsle. De vill lära känna det svenska ekosystemet och knyta nya kontakter. Detta görs i samarbete mellan tysk-svenska handelskammaren och tyska näringslivsdepartementet. Delegationen kommer på förmiddagen att besöka PTC i Trollhättan och på eftermiddagen Göteborg. Delegationen kommer även besöka Stockholm och Kiruna dagarna innan de kommer till VGR. Det finns möjlighet för er att medverka, är ni intresserade kontakta oss.

 

 

14 – 16 november // Space Tech Expo, Bremen

Space Tech Expo Europe återvänder till Bremen, rymdens stad, för sin sjätte upplaga. Möt kollegor och träffa nya affärspartners, utforska nya teknologier och lär av branschens mest efterfrågade experter under konferenserna. Olle Persson kommer att finnas på plats, Kontakta honom om ni har frågor.  Länk till kontakter

Mer information hittar du på Space Tech Expo Europes hemsida

 

5-6 December// Aviation forum, Hamburg

På Aviation forum träffas över 900 beslutsfattare och experter från flygindustrin för att tillsammans med deltagare, tillverkare och leverantörer på alla nivåer diskutera bland annat hållbara strategier och innovationer, digitalisering och starka samarbeten.

Vibicore, som är ett litet start-up företag och nybliven medlem i ACS, hade en del av ACS’s monter på mässan Aviation Forum i München 2022

– Kontakten vi fick med en av de största integratörerna i flygbranschen har nu lett till att vi gemensamt med integratören ska utföra borrtester med en av de två största flygplanstillverkarna i världen, säger Mats Lindwall, en av de tre grundarna till Vibicore. När man som vi har ambitionen att växa, så är man i ett stort behov av stöd i alla dess former, fortsätter han. Att bygga nätverk med viktiga kontakter är en central faktor och här har det visat sig att medlemskapet i ACS har hjälpt oss på ett avgörande sätt. Det man framför allt tänker på är de internationella kontakter vi knöt när vi hade en del av ACS’s monter på Aviation Forum.

Mer information om mässan hittar du på Aviation forums hemsida