Invigning av ACS Norra nod

earth-1990298_1280

Under det sjätte Space Innovation Forum invigs ACS Norra nod. Det är också ett tillfälle att under två dagar ta del av nyheter och trender inom rymd-och flygindustrin.

ACS huvudfokus är att skapa mera affärer för de små och medelstora företagen i samverkan med de större aktörerna i branschen. Med etableringen av ACS Norra noden tas ytterligare ett steg för att göra ACS till ett flyg- och rymdkluster för hela Sverige.

– En styrka med tre noder är att varje nod kan fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som vi skapar samverkan och synergier mellan noderna och hela flyg- och rymdbranschen, säger vd:n Göran Berlemo.

Under eventet 8-9 maj träffas företag, forskare, studenter och andra intressenter på Space Campus i Kiruna för att höra om de senaste inom den snabbt växande flyg- och rymdindustrin, hitta samarbetspartners och bygga nätverk och affärer för framtiden.

– Det är ett bra tillfälle att träffa människor i branschen och ta del av trender i svensk och internationell rymd- och flygbransch, säger projektledare på ACS, Leif Johansson.

Klicka här för program och anmälan