Hallå där, Louise Bergvall!

Louise Bergvall är Key Account Manager Aerospace på Brogren Industries. Förra veckan representerade hon sitt företag på Aviation Forum i München. ”Vi måste fortsätta flyga. Hur gör vi det på bästa och mest klimatsmarta sätt?”

Varför arbetar du med det du gör?
– För att det är jätteroligt att träffa kunder, utveckla affärer och att arbeta med det tekniska.

Vad finns det för utmaningar med ditt jobb?
– Det som pratas om i branschen är att vi måste flyga. Att transportera sig och nätverka över landsgränserna är jätteviktigt och en förutsättning för framgång. Ett huvudfokus på Aviation Forum var att vi måste fortsätta flyga fast så klimatsmart som möjligt. Vilka lösningar finns för att göra det så energisnålt och bränsleekonomiskt som möjligt?

Den största utmaningen generellt är egentligen att det alltid händer mycket i branschen och att man måste hänga med i ny teknik och nya sätt att se på saker och anpassa sig därefter.

Hur var Aviation Forum?
– Det var jättebra arrangerat. Det höll på i två dagar med cirka 140 utställare samt workshops och föreläsningar. Det fanns en mässhall bredvid utställningsområdet. Det var mycket besökare och väldigt intensivt, från tidig morgon till sen kväll.

Varför ville du åka dit? 
– Jag har aldrig varit där tidigare men såg det som en bra möjlighet att nätverka och träffa andra företagare i Europa som har Aerospace som business samt att få höra vad som pågår i branschen. För ett medelstort företag som oss var det alldeles lagom storlek på mässa och det var ungefär samma storlek på företagen som medverkade och ställde ut, man möttes på samma arena.

Var det ett givande besök? 
– Jag har mött och knutit kontakt med många aktörer och berättat om Brogren Industries som företag och om branschen i stort. Det var ett väldigt bra forum för att få träffas och nätverka.

Skulle du vilja åka igen?
– Absolut!

Vad ligger i pipen framöver?
– Allra närmast ska vi vidare till Elmia i Jönköping (Elmia Subcontractor) för att möta kunder och nätverka. Efter det ska jag fortsätta med att arbeta för att få Aerospace att växa med nya samt befintliga kunder. Aviation Forum i München var ett första steg att försöka skapa kontakter i Europa.

 

München Aviation Forum 2019

Företag som var med på konferensen Aviation Forum i München 5-6 november med ACS var Brogren Industries, Carmenta, Quintus, Dibo samt Finepart.