Aktiviteter

Aerospace Cluster Sweden årskonferens 2023

En dag som öppnar upp för nya affärer, kontakter och framtidsspaning

Den 26-27 april håller  Aerospace Cluster Sweden årskonferens på Flygvapenmuseum i Linköping. Här får du tillfälle att träffa andra medlemsföretag, mingla, lyssna på föredrag och tillsammans blicka framåt med våra partners Saab, GKN och SSC.

Vi börjar på onsdagen med årsstämma och sedan gemensam lunch. Därefter fortsätter konferensen med fokus på nya samarbeten och framtida utveckling i branschen. Under torsdagen finns det möjlighet att följa med och träffa några av våra medlemsföretag.

Onsdag 26 april:
10.00 Årsstämma
Gemensam lunch
13.00  Möjlighet att presentera ditt företag, därefter tillfälle till diskussion i ett område du är nyfiken på. Ange i anmälan vilket område  som vore intressanta för just ditt företag att diskutera.
15:00 Framtidsspaning med våra partners; Saab, GKN och SSC
17:00 Guidad visning på Flygvapenmuseum
18:00 Vi avslutar med middag på Flygvapenmuseet.

Torsdag 27 april
På torsdagen finns möjlighet att besöka några av våra medlemsföretag:
08:00-09:30 Qinetiq |The Flight Physiological Centre
10:00-10:30 Element Materials Technology
13:00 – 14:00 IMA | Innovative Materials Arena -besök innovationsklustret med fokus på avancerade material och Compraser Labs!

Klicka här för mer information och anmälan

Inte medlem ännu? Vill du vara en del av ett bubblande kreativt kunskapsutbyte och knyta nationella och internationella kontakter som skapar tillväxt och affärsmöjligheter inom flyg och rymd? Vill du ha hjälp med att skapa nya affärer regionalt, nationellt och internationellt?

Då vill vi att du är medlem hos oss.

Kontakta klusteransvariga för mer information.

 

  • 26 april

  • Flygvapenmuseum i Linköping