På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

 

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • mån
  10
  Maj
  2021
  ons
  12
  Maj
  2021

  Software days i Wien

  Online

  Den 10-12 maj arrangeras internationella Software days i Wien av Österrikes forskningsråd, Handelskammare och Wiens tekniska universitet. Detta är en av de största B2B inom software och digitala lösningar i Europa, med 2000 deltagare. Temat i år är #future of digital business.

  För första gången någonsin har arrangörerna bjudit in ett partnerland vilket i år blir Sverige. Detta ger oss en unik plattform att synliggöra svenska företag och digitala innovationer så det är bra om det blir ett stort svenskt deltagande .

  Flera svenska företag och myndigheter är redan inbokade som key-note speakers och deltagare i B2B, workshops och paneldebatter, bl a Ericsson, Saab, Combitech och Vinnova. Under Sweden Tag den 11/5 deltar Digitaliseringsminister Anders Ygeman och Österrikes motsvarighet Margarete Schramböck.

  Anmälan till Software days är gratis och görs via länken nedan. Hela eventet är digitalt.

  Läs mer och anmäl dig här!