På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

The Airtime Arena

ACS Airtime Arena är den virtuella kanalen som fångar och sänder allt som har med flyg och rymd att göra. Som medlem får du möjlighet att presentera din affärsidé och söka samarbeten. Här finns sändningstid för alla tänkbara flygande idéer och varför inte ta chansen att höra vad kollegorna i branschen har för sig.

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • tor
  12
  Mar
  2020

  Business opportunities in the UK Aerospace Sector

  09.30-18.00Saab, Linköping

  UK Department for International Trade (DIT), Aerospace Cluster Sweden (ACS) och Linköpings kommun bjuder in till ett seminarium för att belysa de affärsmöjligheter som finns genom samverkan mellan Storbritannien och Sverige.

  UK Department for International Trade är en del av den Brittiska Ambassaden i Stockholm.

  UK Department for International Trade, UK Aerospace Technology Institute (ATI) och SAAB m fl kommer att presentera möjligheter och erfarenheter. Vi kommer även att genomföra ett antal Breakaway Sessions med fokus på områden av speciellt intresse.

  För att vi ska kunna arrangera ett seminarier som är intressant för dig och ditt företag/organisation vill vi få återkoppling på vilka områden som är av intresse vid Breakaway Sessions. Metall, komposit, AM (Additiv Manufacturing), system, programvara, security, safety etc

  Vi tar gärna emot ditt svar före den 26/11 och senast den 1/12. Var vänlig och föreslå de områden du vill att vi ska belysa och ange även vilken typ av organisation du representerar; Storföretag, medelstort eller litet företag.

   

  Save the Date
  Datum: 12 mars 2020
  Tid: 09.30 – 18.00
  Plats: Saab, Linköping

  Anmälan till seminariet öppnar 15/1 2020

   

  För frågor kontakta:
  Göran Berlemo, ACS, 0734-184652, Goran.Berlemo@aerospaceclustersweden.com
  Josh Ponce, DIT, 08-671 31 34, Josh.Ponce@mobile.trade.gov.uk
  Kerstin Reimstad, Linköpings kommun, 013-263102, Kerstin.Reimstad@linkoping.se

  Välkomna!

   

  För preliminär agenda, tryck här