På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

The Airtime Arena

ACS Airtime Arena är den virtuella kanalen som fångar och sänder allt som har med flyg och rymd att göra. Som medlem får du möjlighet att presentera din affärsidé och söka samarbeten. Här finns sändningstid för alla tänkbara flygande idéer och varför inte ta chansen att höra vad kollegorna i branschen har för sig.

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • fre
  14
  Dec
  2018

  Space Lunch

  11.30-13.30Innovatum, Trollhättan

  Innovatum Startup Space Inkubator bjuder in alla intresserade till ett lunchseminarium 14:e december för att informera och inspirera runt rymdrelaterade teknologier och start-ups.

  ACS kommer vara en av presentatörerna. Ta chansen och kom till Innovatum för en inspirerande lunch och informera dig om vad som händer och vad som är möjligt i rymdvärlden.

  Mer information och möjlighet till anmälan hittar du här: https://space-lunch.confetti.events/