På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

 

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • fre
  18
  Sep
  2020

  Businessforum Industri 2020: Svensk tillverkningsindustri i pandemins kölvatten

  10.00-11.30Online

  BusinessForum Industri 2020 kommer fokusera på svensk tillverkningsindustris framtid i kölvattnet av Covid-19. Det blir ett digitalt panelsamtal med Ibrahim Baylan, näringsminister, Mikael Vessin, Vice President Car Production Volvo Cars Group, Göran Johnsson, ordförande i Techtank samt Ingela Håkansson, Tf Klusterledare Techtank.

  Samtalet kommer fokusera på vilka politiska åtgärder som svensk tillverkningsindustri behöver för att kunna överleva krisen men även för att ställa om till det nya ”normala”.

  BusinessForum Industri arrangeras av Handelskammaren i samarbete med Volvo Cars och Techtank, och det är kostnadsfritt att delta.

  Klicka här för att läsa mer och registrera dig!