På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

 

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • lör
  26
  Sep
  2020
  mån
  28
  Sep
  2020

  Copernicus Hackathon Sweden

  Online

  Copernicus

  Dagens tillgång till stora mängder satellitdata möjliggör tekniker som Earth Observation (EO) och Geospatial Intelligence och stödjer utvecklingen av en mängd olika applikationer som kan hjälpa oss att bättre förstå och hantera aktuella och framtida effekter av den globala uppvärmningen. Arctic Business and Innovatum Startup bjuder in till Copernicus Hackathon Sweden, ett online-event den 26-28 september. 

  Som deltagare ska du ensam eller som ett team utveckla innovativa lösningar med hjälp av data och tjänster från Copernicus (EO) för att lösa utmaningar utifrån tre teman: Climate Change, Life on Land och Covid-19. Vinnarna presenteras den 28 september och det finns möjlighet att vinna upp till 20 000 SEK samt en plats i Copernicus Accelerator - ett kundanpassat affärsutvecklings- och coachningsprogram som organiseras av Europeiska kommissionen (ESA).

  Genom att delta ges även tillfälle att lära mer om vilken data som finns tillgänglig och hur den används idag, samt en introduktion i plattformarna Onda Dias och Open Data Cube.

  Läs mer och registrera dig här!