ACS på Space Tech Expo Trade Show Event & Exhibition i Bremen

Tre dagar fyllda med rymdteknik, föreläsningar, mingel och B2B. Space Tech Expo är Europas största utställning och konferens för rymdindustrin – 2022 års upplaga var den sjätte upplagan av Europas största B2B-evenemang för rymdindustrin, i Bremen – rymdstaden.

 

ACS medverkade på eventet för att representera klustrets medlemmar. Intresset för de svenska företagens förmåga och bredd var stort från många mässbesökare. Med på mässan och representerade i ACS monter var medlemsföretaget Spacemetrics.
– Det har varit en riktigt intressant mässa och ett väldigt givande samarbete med våra nodrepresentanter från ACS” säger Dag Åsvärn från Spacemetrics.

ACS var inte ensamma om att medverka  –  över 5000 besökare från hela världen, mer än 500 utställare, med allt ifrån från enmansföretag till multinationella företag som Airbus och 150 talare fördelade på tre konferens-scener deltog i år.

Space Tech Expo uppskattades både av besökare, utställare och talare:

– Hittills har evenemanget varit intressant, bra företag, bra samtal och en fantastisk plats att vara på. För mig är utställningen den mest värdefulla delen, med enkel tillgång till många företag är det en fantastisk möjlighet att träffa många människor, säger Ewa Kadziolka, affärsutvecklare, TNO (besökare)

– Det är definitivt en fördelaktig affär för oss; att hitta leverantörer, nätverka och låta alla veta vilka vi är i Europa, säger Charlie Clark, framdrivningsingenjör, Magdrive (utställare)

– Vi är här ute och träffar folk. Det bästa är att du har B2B-möten för att göra det enkelt, du kan ställa in dina möten i förväg. Du kan ströva runt på golven med hundratals bås med massor av mycket diversifierade leverantörer. Jag har verkligen njutit av min tid här på Space Tech Expo Europe 2022, säger Claude Rousseau, Research Director, Northern Sky Research (NSR), an Analysis Mason Company (talare)

   

Space Tech Expo Europe 2023 Conference Trade Show Event & Exhibition | Home (spacetechexpo-europe.com)