På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

The Airtime Arena

ACS Airtime Arena är den virtuella kanalen som fångar och sänder allt som har med flyg och rymd att göra. Som medlem får du möjlighet att presentera din affärsidé och söka samarbeten. Här finns sändningstid för alla tänkbara flygande idéer och varför inte ta chansen att höra vad kollegorna i branschen har för sig.

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • tor
  11
  Okt
  2018
  fre
  12
  Okt
  2018

  Lift Off Kiruna

  Kiruna

  LiftOff är en studentdriven arbetsmarknadsmässa i Kiruna som inriktar sig mot rymd och flygindustrin. LiftOff ger rymdstudenterna en chans att skapa och utveckla sitt kontaktnät, för att förbereda och inspirera dem inför när det är dags att ge sig ut på arbetsmarknaden.  LiftOff är till för de drivna, engagerade och kunniga studenterna på Luleå Tekniska Universitet. Eventet sker 11-12 oktober och förväntas attrahera närmare 200 rymd och flygintresserade studenter. Det finns fortfarande plats för fler företag att närvara och presentera sin verksamhet och personalbehov.

  Klicka här för att komma till LiftOff Kiruna