På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

The Airtime Arena

ACS Airtime Arena är den virtuella kanalen som fångar och sänder allt som har med flyg och rymd att göra. Som medlem får du möjlighet att presentera din affärsidé och söka samarbeten. Här finns sändningstid för alla tänkbara flygande idéer och varför inte ta chansen att höra vad kollegorna i branschen har för sig.

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • tis
  20
  Mar
  2018

  Digi Demo Day

  09:30-15.00Swerea IVF Mölndal

  Nu är det snart dags för en ny inspirationsdag kring industriell digitalisering. Tisdagen den 20 mars 2018 välkomnar vi produktionsansvariga inom svensk industri till Swerea IVF i Mölndal. Temat för dagen är digitaliserade produktionsflöden vid hybridfogning.

  Läs mer hos Swerea IVF