På gång

Ta del av föreläsningar, mässor och idéer. Kom på informativ lunch och lär känna vårt mångsidiga, flygande nätverk. ACS samlingar sker på olika ställen, ofta träffas vi personligen men vi ägnar oss också åt digitalt nätverkande. Gemensamt för våra sammankomster, event och evenemang är att de äger rum inom det mötesforum vi kallar Airtime Arena. Här tipsar vi också om andra aktörers evenemang och aktiviteter som är relevanta för ACS medlemmar.

The Airtime Arena

ACS Airtime Arena är den virtuella kanalen som fångar och sänder allt som har med flyg och rymd att göra. Som medlem får du möjlighet att presentera din affärsidé och söka samarbeten. Här finns sändningstid för alla tänkbara flygande idéer och varför inte ta chansen att höra vad kollegorna i branschen har för sig.

Kommande aktiviteter

Event Information:

 • fre
  04
  Maj
  2018

  LIGHTer SMF 2a utlysning - stänger

  LIGHTer Småföretag är en satsning inom ramen för LIGHTer med syfte att stärka svensk industris konkurrenskraft inom lättviktsteknologi genom ökad spetskompetens från SMF.

  SMF Flyg, som LIGHTer Småföretag samkörs med, genomgår en utvärdering och uppdatering av programmet. De nya förändringarna behöver vara klara före nästa utlysningsomgång och därför skjuts det gemensamma datum för deadline för andra ansökningstillfället upp (från 16 mars till 4 maj).

  Klicka här för att läsa mer hos LIGHTer